Menu
Koшница
За лоялни клиенти - 5% допълнителна отстъпка

Условия за доставка

Адрес на доставка


Доставката се осъществява с куриер на фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС на посочения от вас адрес до 13:00 за населени места с офис на куриера и до края на работния ден за всички останали населени места. Ако няма да сте на адреса и във вашето населено място има офис на Еконт, то при поръчка в празното поле за коментари може да посочите, че желаете пратката да се достави до офис на Еконт. Може да посочите конкретен офис или според адреса ви, ние ще го изпратим до най-близкия ви такъв.


Населените места, които се обслужват и дните, през които това се осъществява може да намерите на www.econt.com в раздел офиси и график. Най-отдолу на страницата може да изтеглите файл с пълно описание на населените места и дните на обслужване. Ако не намирате вашето населено място там, моля свържете се с нас. Ще направим всичко възможно да намерим начин да ви изпратим желаните от вас продукти.


Поръчки направени до 14:00 се подават на куриера същия работен ден. Направените след този час, се подават на следващия ден. Времето за доставка е 1-2 работни дни след подаване на пратката на куриера за населените места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС, а за останалите в зависимост от графика на посещения в другите населени места. Поръчки направени в петък след 14:00, събота и неделя се предават на куриера в понеделник


Стойност на доставката


Общата стойност на доставката включва цените на стоките и цената на куриерската услуга, включително такса наложен платеж.Фиксиранта цена за доставка включва доставка от офис до офис на Еконт.Ако желаете доставка до адрес изваждаме фиксираната цена и доставката я изпращаме за ваша сметка.


Цени и плащания


Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.


Срок на доставка


Срокът на доставка се определя от избрания начин за доставка.