Menu
Koшница
За лоялни клиенти - 5% допълнителна отстъпка
най-мощният фенер! най-мощният звук!
6800 mAh батерия!!! БГ ЕЗИК!!!
БГ ЕЗИК
МОЩЕН УСИЛВАТЕЛ НА GSM СИГНАЛ

ЗДРАВИ ТЕЛЕФОНИ

Здрави мобилни телефони за всякакви работни и екстремални условия.
Ако вече сте счупили или намокрили няколко телефона и вече Ви е дотегнало да оставате без телефон, когато Ви е най - необходим, значи сте на правилното място. Тук ще намерите голямо разнообразие от много здрави телефони, които ще Ви е трудно да счупите или намокрите, а голяма част от тях издържат с едно зареждане със седмици, а някои и месец! И всичко това без да се лишавате от нито една екстра на съвременните телефони, а дори имате в повече, като електронен компас, планинска навигация или офроуд карти, Facebook, viber, skype и други специализирани приложения полезни в полеви и екстремни условия. При това на много достъпни цени от производител, който вече се доказа в последните 7 години.

За лоялни клиенти - 5% допълнителна отстъпка

За поръчки не необходима регистрация в сайта, но е препоръчителна, ще можете да следите изпълнението на поръчката чрез имейл. При натискане на бутона купи след това влезте в потребителската кошница!!!
За нашите лоялни клиенти -5% допълнително и от цената на телефона!

HUMMER - УДАРОУСТОЙЧИВИ И ВОДОУСТОЙЧИВИ ТЕЛЕФОНИ

В нашият онлайн магазин за Здрави мобилни телефони ще откриете много модели телефони от висок, среден и нисък клас на компанията HUMMER - УДАРОУСТОЙЧИВИ, ВОДОУСТОЙЧИВИ ТЕЛЕФОНИ с много добра резолюция на дисплея , бързи процесори, две сим карти, WiFi, GPS, напълно свободен софтуер, много добра камера.
В технологично отношение ще се почуствате с развързани ръце и няма да се наложи да правите компромиси с предпочитанията си. Всички наши телефони се предлагат с 2 години гаранция.

Снимки на Здрави Телефони

В нашият онлайн магазин може да откриете голямо разнообразие от Здрави телефони подходящи за различни професии
Предлагаме издръжливи GSM-и: водоустойчиви, удароустойчиви, прахоустойчиви, с фенерчета, с голяма сила на звънене, както и с големи бутони.